Nett-Magasinet

torsdag 29. september 2016

Åpent brev til RegjeringenÅpent brev til Regjeringen Høyre/ FRP med støttepartiene KRF og V

Mitt navn er Hege Aas, jeg skriver ang uførepensjon som jeg mottar pga sykdom 100 % trygdet med minstepensjon. hva kan jeg leve av etter husleien på 6500,- Strøm 1500,-Tlf 400,- lån 2000,-Husholdningsutgifter. Mat. Lege og medisiner. Buss utgifter. Pluss andre utgifter.

Mister alt av glede. Venter fra måned til måned på trygden skal komme inn så forsvinner de like fort som de kommer inn. Syntes at vi skal få hele uføretrygden og ta bort skatten. 14600 pluss skatt på 4100= 18700,- pr mnd så en har litt igjen for å kunne leve som andre. Vi som er syke vil også leve litt på siden og føle at en kan kose seg litt i det korte livet man har på denne lille planeten vår.

Reise, det går ikke. Har ikke økonomi til slikt. Ut for å spise middag en dag i måneden? Må da bli spandert på. Jeg ber nå Stortinget om endringer på uførepensjon og uavhengig av kritikere sier. For dette er ikke levelig. Om jeg hadde mulighet og var frisk ville jeg heller jobbet. Men jeg kan ikke pga sykdom. Om jeg hadde jobbet hadde jeg fått mer en det dobbelte og kunne da leve et bedre liv og mulig kunne kjøpe seg et hus. Men jeg er syk og klarer det ikke og tårene kommer.

Har man fortjent dette? Dere kan bruke mine ord i publisering om der er ønsket og om dere ønsker noen ord med meg så si ifra. Alt jeg ber om er endringer. La oss få et liv og føle gleden i hverdagen. Endringer må til for at vi skal bli hørt.

Mvh
Hege Aas

2 kommentarer:

  1. Helt enig med Hege Aas her la oss få litt verdighet vi uføre også må slite fra mnd til mnd året om.Men vi som er syke blir bare kasta ennå mer ned i rennestenen

    SvarSlett
  2. Forstår egentlig ikke hva du egentlig klager etter. Jeg jobber i kassa på Rema og har netto utbetalt kr 15500 nesten det samme som du har som sitter hjemme for å kose deg med kaffe og tv.

    SvarSlett