Nett-Magasinet

onsdag 13. april 2016

DrømmeknuserenArtikkelen om Drømmeknuseren kan leses på vår hovedside
Klikk på denne linkenNorge for bare nordmenn?Hentet fra diverse kommentarfelt..
Kast pakket ut av Norge, møkka folket, lykkejegere som skal forsyne seg av våre penger, svineriet ut av Norge, ikke vårt ansvar at pakket skulle fryse i hjel i Russland, i kveld feirer vi med bløtkake, få disse jævla rottene ut, snyltepakk og slik fortsetter det i det uendelige.

Å bli etterlatt til seg selv med 30-40 kuldegrader uten mulighet til å komme seg inn i varm bolig og få seg noe å spise burde ha vært straffbart å gjøre. Små barn kan fryse i hjel men det er vel heller ikke Norges ansvar når menneskene er levert og etterlatt i Murmansk

Hva er det egentlig med folk? Eier de ikke empati og medfølelse fra mennesker som har rømt fra krigen i Syria? Eller er de så selvgode at de bare ser seg selv i alt de foretar seg? Ikke godt å svare på dette men mange burde skamme seg slik de oppfører seg i kommentarfeltene.

Det er derfor ikke underlig at barn mobber hverandre når voksne går foran og viser veien.

Hat folkene bruker det norske flagget og andre nasjonale symboler for å fremme sine hatefulle ytringer. Mange blir kvalm av dette at flagget blir misbrukt til slike ting.
Egoisme og smålighet er noe som passer godt på politikken som føres i dette landet nå.

Under krigen ble jøder deportert til tyske konsentrasjonsleire. Hvis det er syrere som blir sent til Russland kan de sannsynligvis bli sendt tilbake til Syria og krigen som raser der. Men det bryr mange i Norge seg ikke noe om for da er landet blitt kvitt dem så da får de passe på seg selv.

Når barn som reiser rømmer alene fra krigen burde fått opphold tillatelse med det samme de satte sine bein på norsk jord. Men også dette blir behøvelig kommentert av nett trollene de er av oppfatting at disse barna skal også kastes ut fra Norge når de fyller 18 år fordi da er de voksne til å klare seg selv. Selv om et barn blir 18 år så er det ingen garanti at man er voksen nok til å bli sendt tilbake etter lang tid i Norge.

Redaktøren for nett-magasinet.no