Nett-Magasinet

lørdag 21. mai 2016

Fjern hele folketrygden

LeserbrevJeg og sikkert mange flere er helt enig med FrU formannen at folketrygden må fjernes før hele folketrygden kjører Norge rett til helvete.
Den største utgiften er til dem disse uføretrygdene som sitter hjemme og nyter et godt liv av våre skattepenger. Her må det fremlages en nedtrappingsplan med årlig kutt på 20 % av uføretrygda som heller brukes til skattelette for oss som arbeider for våre egne penger.

Min vurdering er at uføretrygdene får være glade om de får noen tusenlapper pr måned for å leve av i fremtiden.

Et velferdssamfunn kan også fint greie seg uten et offentlig forsikringsselskap som folketrygden, mener nyvalgt formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU)

Han har så rett i alt han sier, vi klarer oss så bra uten et offentlig forsikringsskap i dagens Norge anno 2016.
Det er bare å selge Nav til privat selskap som med sine egne forretningsideer jobber videre til det beste for oss.

Jeg vil heller ha trekk fra lønnen til privat forsikring til alderspensjon og det samme for medisinsk behandling i tilfelle jeg skulle komme på sykehus. Men ikke som nå at folketrygden betaler for alle slags behandlinger på norske sykehus koster mye penger som heller kunne brukes til skattelette.

De fleste av oss ønsker oss lavere skatter, skattelette og bort med folketrygden som koster statsbudsjettet mye penger i året som kunne brukes på bedre måte.
Folketrygden har utspilt sin rolle i dagens Norge og burde være lett å fjerne med et pennestrøk, men politiske partier er for feige til å begynne å diskutere løsningen med å fjerne folketrygden som offentlig forsikringsselskap for alle innbyggere i dette landet.

Fri konkurranse også innenfor våre penger til alderspensjon er sunt for alle her i landet. Men dette med uføretrygdene er et kapitel som koster oss skattebetalere skjorta hvis det ikke snart kommer en løsning som hindrer at det utbetales penger til mennesker som av eller annen grunn ikke vil jobbe for livsoppholdet sitt.

Jeg og sikkert mange flere vil ha den frihet selv å bestemme hvordan våre egne skattepenger skal brukes i fremtiden.

Per O.
Oslo Vest

Redaksjonen godtar at innsender ønsker å være anonym.
Redaktør Kristine