Nett-Magasinet

onsdag 15. februar 2017

Skei Grande: – Ikke nytt at enkelte statsråder ikke viser respekt for kunnskapVenstre-leder Trine Skei Grande reagerer sterkt på at regjeringen blankt avviser anbefalinger fra forskere. 

Det er dessverre ikke noe nytt at enkelte statsråder i denne regjeringen ikke viser respekt for kunnskap og forskning, sier Venstre-leder Trine Skei Grande til ABC Nyheter.

Bakgrunnen for uttalelsen er at regjeringen ikke ønsker å lytte til anbefalingene i en bestilt rapport om forsvinninger fra mottak

Les mer HER LINKEN

Mattis: NATO er en grunnsteinUSAs nye forsvarsminister James Mattis sier NATO er av stor betydning for USA.

Denne alliansen er fortsatt en grunnstein for USA og for hele det transatlantiske fellesskapet, sammenknyttet som vi er. Som president Trump har sagt, er han en sterk tilhenger av NATO, sa Mattis på vei inn til sitt første forsvarsministermøte i NATO.

Les mer HER LINKEN

Dansk teleselskap hacketDet danske teleselskapet 3 er utsatt for hacking. Hackerne krever nå det danske teleselskapet for et millionbeløp for ikke å offentliggjøre de sensitive kundeopplysningene. Opplysninger om 3 600 kunder skal være på avveie. Det skriver Meremobil,

Les mer HER LINKEN

Kraftige reaksjoner på flytting av arbeidsplasser fra OsloHadde noe sånt skjedd hvor som helst ellers i landet, så ville det blitt et ramaskrik, mener Jan Bøhler, Oslo-representant for Ap på Stortinget.

Støttet av Venstre ønsker regjeringspartiene å flytte hundrevis av statlige arbeidsplasser ut i distriktene. Bøhler mener et slikt utsalg av utdatert, gammelsosialistisk planøkonomi er helt feil medisin.

Les mer HER LINKEN

Mann må i fengsel for spredning av nakenbilderEn mann er dømt til 90 dagers fengsel i Stavanger tingrett etter å ha lagt ut flere nakenbilder av sin ekskjæreste på ulike nettsteder.

Mannen utga seg også for å være kvinnen på sosiale medier og sendte nakenbilder i hennes navn. I tillegg til fengselsstraff må han betale 50.000 kroner i erstatning til sin tidligere kjæreste.

Les mer HER LINKEN

Fem måter mennesket kan dø ut påUndergangen kommer, men hvordan blir den?

Over 98 prosent av alle dokumenterte arter som har levd på jorden, har dødd ut. Det gir ikke de beste utsikter for menneskets fremtidige herjinger på jorden.
Takket være en drøyt 5000 år kalender skrevet av et folk som ikke forutså sin egen apokalypse, trodde urovekkende mange at ragnarok skulle ramme jorden allerede den 21. desember 2012.

Les mer HER LINKEN