Nett-Magasinet

mandag 13. februar 2017

Tidligere sjef for Operaballetten er dødAnne Borg ble i 1970 den første norske sjef for Operaballetten og var også rektor ved Statens Balletthøgskole og sjef for Carte Blanche i Bergen. Hun var dessuten den første i Norge som ble tilkjent professorkompetanse i ballett på kunstnerisk grunnlag, skriver det norske informasjonskontoret og kompetansesenteret for dansekunst, Danseinformasjonen.

Les mer HER LINKEN

Norsk undervannstunnel vekker oppsikt i utlandetSom tatt fra en science fiction-film, skriver nettsted.
I forbindelse med etableringen av ferjefri E39 har Statens Vegvesen (SVV) jobbet med å finne løsninger for fastlandsforbindelser langs den 1100 kilometer lange kyststrekningen mellom Kristiansand og Trondheim, skrev Teknisk Ukeblad (TU) i fjor.
I dag tar kjøreturen vel 21 timer, men forslaget om en fergefri forbindelse vil få den samme turen ned i cirka 10 kjøretime. 

Les mer HER LINKEN

Sjokkerende bilder: Det her har IS lagt igjenLes mer HER LINKEN

Økende press mot Trump-rådgiverPresset øker mot USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, som skal ha diskutert Russland-sanksjoner med Russland før Donald Trump overtok som president.
Det er bred enighet i Det hvite hus om at Flynn løy, sier en kilde i Trumps administrasjon til Washington Post.

Les mer HER LINKEN

Carl I. Hagen forpester samfunnsdebattenFrp-nestoren mener òg det er viktig at innvandrere skal avkreves en troskapsed til den norske stat før de får norsk statsborgerskap. De må også love at de forstår at det er norske lover som gjelder i Norge, og ikke lover fra opprinnelseslandet.

Les mer HER LINKEN