Nett-Magasinet

fredag 10. februar 2017

Oljearbeider får 10 millioner etter kreftdiagnoseEn av de høyeste erstatningssummene utbetalt.
En mann i 50-årene er tilkjent 10,6 millioner i erstatning og sakskostnader etter at han fikk kreft etter å ha jobbet i oljeindustrien på 1980-tallet.

Romsdal tingrett dømte nylig Tryg Forsikring til å betale mannen over ti millioner kroner i erstatning for tapte inntekter, og over 400.000 kroner i sakskostnader. Det er en av de høyeste erstatningssummene som noen gang er utbetalt i Norge i en yrkesskadesak, melder NRK.

Les mer HER LINKEN

Ti årsaker til at Slagsvold Vedum kan gjøre et brakvalgNyhetsanalyse: Syv måneder før stortingsvalget peker pilene i hans retning. Her er ti forklaringer på hvorfor Sp-lederen kan bli en valgvinner.

Les mer HER LINKEN

Putin ønsker Trump-møte i SloveniaRusslands president Vladimir Putin sier han er takknemlig for at Slovenia tilbyr å være vertskap for hans første møte med Donald Trump.

Putin mener Slovenia er et "utmerket" sted for mulige samtaler med Trump, siden landet også er førstedame Melania Trumps hjemland. .

Les mer HER LINKEN

Imam på skjult kameraMuslimer er i ferd med å «erobre» Europa, sier den ledende imamen i moskeen hos Det Islamske Forbund i Danmark til deres skjulte kamera, ifølge Dansk TV 2.

- Akkurat nå er vi i en tid hvor vi er i ferd med å åpne disse landene, sier imam Mohammad Fouad al-Barazi, ifølge kanalen.

Les mer HER LINKEN

Sjokktall om innvandrere på trygdTrygdesystemet er overfylt av personer med flyktning- og innvandrerbakgrunn.

Man skal ikke fortelle dem at man eier noe. Gjør man det, er det et problem, sa en imam i en moské i Odense til et dansk par, da han uten å vite det ble filmet med skjult kamera.

Dansk TV2s dokumentarserie «Moskeerne bag sløret» har skapt enorm debatt i nabolandet vårt. Blant uttalelser som ryster danskene er imamer som uttaler at muslimer er i ferd med å «erobre» Europa og at det er riktig å steine kvinner som er utro.

Les mer HER LINKEN

Dømt til ni års fengsel for flere nettvoldtekter22-åringen, som nå er bosatt på Østlandet, ble dømt i Haugland tingrett ifølge Haugesunds Avis.

I alt var han tiltalt for flere seksuelle overgrep over internett mot til sammen 31 jenter. De fem groveste tilfellene – tre av dem mot unge jenter under 14 år – ble likestilt med voldtekt i statsadvokatens tiltalebeslutning, ettersom han fikk dem til å utføre handlinger med seg selv som etter loven er voldtekt.

Les mer HER LINKEN