Nett-Magasinet

torsdag 28. april 2016

Mobbing og sjikane av ListhaugDette som foregår mot vår beste innvandringsminster igjennom tidene er ikke noe annet enn ren mobbing og sjikane. Vi som støtter henne er nå forbannet hvordan aviser og enkelte personer på facebook behandler henne. Vi som støtter henne vurderer politianmeldelse mot disse som tråkker henne ned i søla med sine kommentarer.
Hun er norges beste minister vi har i Norge.

Når vi har ei så tøff minister som demonstrere overlevelsesdrakt i kaldt vann burde vi gi henne honnør og ikke sjikane for det hun gjorde.
Hun vil også bli en av norges beste statsminister når hun blir det i neste valgperiode.

Innstramningene er helt nødvendige for å få slutt på at lykkejegerne raner fra oss normenn alle våre penger. Vi håper også at inntektgrensen også skal gjelde for menn 50 + og uføretrygda som henter seg kone fra en annet land fordi ingen norsk kvinne vil ha dem fordi de er for stygge eller vil ikke bli slave på livstid for uføretrygda.

Det er bra at det er krav at flyktninger skal lere seg nårsk gjør dem ikke det så send dem hjem der de kom fra. Vi kan ikke få mennesker fra andre land som ikke forstår nårsk her, få dem ut.

Vi som støtter frp har stor oppgave å gjere, vi skal vinne valget i 2017 å få disse mikropartiene under sperregrensen så vi blir kvitt dem for denne gangen.

Lise Krogh