Nett-Magasinet

fredag 15. april 2016

Flyktninger til Norge?Hvor mange flyktninger kan vi ta i mot? 30 tusen eller 100 tusen? Hvor mange har vi egentlig plass til? Hvorfor er det så stor motstand blant innbyggere her i landet for å hjelpe mennesker som rømmer fra krigen i Syria er vanskelig å forstå. Norge har stor plass så vi kan ta i mot mange tusen som etter omskolering vil bidra tilbake til oss senere.

Selvsagt fins det lykkejegere som vil ha asyl her men de må lukes ut og sendes dit de kommer fra. Men hvorfor skal dette betales av staten? Har de betalt for å komme hit kan de også betale for reisen sin hjem også.

Men dette skal ikke handle om lykkejegere men om mennesker i nød. De skal vi ta i mot og hjelpe så godt vi kan om det er 30 eller 100 tusen som kommer hit så fortjener de all hjelp de kan få. Alle som rømmer fra krig skal vi ta godt i mot og dele våre felles goder med mennesker som har mistet alt de hadde.

Vi må ta pent i mot alle sammen, invitere dem inn i våre private hjem, la dem få lov å låne alt de ønsker av oss og bilen vår. De må føle seg hjemme når de kommer til oss. Nav må selvsagt stille opp med nødvendig økonomi slik at de får gleden av å være med å dele luksusen vi er vant med.

Det fins ingen kriminelle asylsøkere men det fins kriminelle nordmenn som gjør alt for å sverte asylsøkere og sørger for at dem får skylden for alt hva nordmenn begår av kriminalitet.

Flyktninger / asylsøkere får bare 75 kr pr dag (2250 kr) for å leve av. Denne summen bør økes til 250 kr pr dag (7500 kr pr mnd)
Dette er mer akseptert sum å leve av for dem som har mistet alt de eier.

Tore A.

Innsender av leserbrev ønsker å være anonym.
Redaktør Kristine