Nett-Magasinet

tirsdag 12. april 2016

Uføre og skattepengerLeserbrev
Det er ikke rettferdig for oss som må jobbe og tjene våre egne penger selv og disse syke uføre som får igjen skattepenger får disse pengene igjen selv. Når disse uføre får penger fra staten-alltså oss så hadde det vært mer rettferdig at skattepengene heller hadde blitt utbetalt tilbake til staten ved Nav.

Hvor mye penger skal egentlig disse syke uføre ha fra oss skattebetalere? Om de er for syke for å jobbe er en annen sak noe jeg ikke er så dum at jeg tror på. Selvsagt er det mye bedre å sitte hjemme i sitt varme bolig når det er kaldt ute og kose seg enn å måtte ut i kulden for å komme seg på jobben.

Det er ikke rettferdig at staten Norge syr puter opp i baken på disse uføre i form av høy trygd, bostøtte, sosialtilskudd, gratis bil fra Nav, støttekontakt osv dette føler jeg mildt sagt helt jævlig at de som ikke yter tilbake til staten Norge skal ha så få mye gratis uten å løfte på baken sin.

Når staten Norge som betaler ut uføretrygden så hadde det vært mer rettferdig at når uføre får tilbake skattepenger og disse pengene hadde blitt inndratt av staten Norge.

Alle vet at de med uføretrygd koser seg hjemme mesteparten av tiden sin hvis de ikke sitter på en kafé og koser seg der. Sitter hjemme i godstolen eller ligger på sofaen hele dag spiser potetgull, drikker brus eller øl mens de stirrer på fjernsynet. Snakker om å ha et herlig liv på bekostning av oss som er med å betale for dette igjennom skaten vi er tvunget til å
betale.

Dette har jeg sett så ofte selv, der de sitter på kafé og ”koser” seg med kaffe og rundstykke mens krykkene ligger på gulvet. Enkelte bruker også krykker for å prøve å innbille oss at de er virkelig syke.

Hjelpemidler bl a krykker og rullestoler koster oss skattebetalere mye penger i året og da hadde det vært mer rettferdig hvis dette hadde hatt en egenandel som måtte betales kontant før de uføre fikk tilgang på hjelpemiddelet.

Det er kanskje ikke så rart at man prøver å snyte på skatten for å slippe å være med å betale for denne helt unødvendige utgiften som vi heller kunne ha brukt til bl a store skattelettelser for oss som jobber.

Uføre er også feige, de tåler ikke at vi retter kritikk mot dem har jeg opplevd på facebook.
Harald H.
Helsefag konsulent

21 kommentarer:

 1. Kjell Arild Jørgensen12. april 2016 kl. 19:13

  Kjære Harald H. Rævæ mi ler av deg. Det er bare idioter som velger å bli født syke, eller bli syke senere i livet. Har du ikke skjønnt det ennå? Det er bare idioter som velger å jobbe. Jobben er et nødvendig onde. Trygdebil? Kaller du det for bil? Nei her bør Staten bla opp, slik at folk kan få velge det beste. Mye fritid vettu, brum brum. Kanske kan det skje, hvis du og dine jobber litt mer, betale mer skatt osv. Livet er herlig for oss som slipper å jobbe, hurra. Håper du blir den neste som kan sitte i sofaen å drekke øl hele dagen. Det unner jeg deg, ditt ufyselige krek.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er patetisk og uten evne til å se virkeligheten i øynene.

   Slett
  2. Kjell Arild Jørgensen20. april 2016 kl. 21:51

   Jeg er kanskje patetisk, men du er en stor drittsekk. Trur du folk går hjemme for moroskyld? Jo kanskje dine lykkejegere fra Islamistan. Derfor er det viktig at du og de trehua under her jobber mer. Vi trenger penger. Jeg har heller ikke mista særfradraget mitt. Pengene strømmer inn. Betaler ikke skatt, det kan dere idiotene gjøre. Smakær jævlæ godt med øl, som er sponsa av sånne som deg.Nei, stikk hue ditt i sanda igjen, for nå kommer svartedauen du også må betale for. Haaaaaaaaa.

   Slett
  3. Harald er syk i hodet han forstår ikke hva han egentlig har skrevet. Kom deg til en lege Harald mens det ennå er håp for deg.

   Slett
  4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

   Slett
  5. Harald H. Din ekstreme kommentar er slettet av moderator. Neste gang du skriver en slik kommentar vil du bli sperret ute fra å kommentere på denne bloggen.

   Slett
  6. Kjell Arild Jørgensen21. april 2016 kl. 17:19

   Harald H. Tror du ikke jeg har funnet ut hvem du er?

   Slett
  7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

   Slett
  8. Enig med alt Harald beskriver. Og du Jørgensen må være den størtste patiske dritsekken jeg noen har truffet om. Vidar det er du som er alvorlig syk ikke Harald han er min store helst som tør skrive det vi andre vet men ikke sier høyt

   Slett
  9. Harald H og Lise Krogh er nok bare noen nettroll som jeg ikke vil svare mere. De får bare holde på med sitt

   Slett
  10. Kjell Arild Jørgensen24. april 2016 kl. 11:01

   Lise Krogh. Hva er det du vet? At jeg er den største drittsekken som du har TRUFFET OM? At Harald er din STORE HELST? Jeg er ikke PATISK, kanskje PATETISK. Hvordan har du kommet deg til Norge? hvia sengevegen? ditt ufyselige krek. Dere får fortsette å rakke ned på de syke. Hvet du hva? det driter jeg i. I stedet for å sitte å ruge på gullgruva di og snakke dritt om de syke, kom deg ut å jobb.Ellers ønsker jeg deg og din HELST en jævlæ dårlig dag, eller liv.

   Slett
 2. Jane ufør og syk jente12. april 2016 kl. 19:16

  Harald H ( betyr det Harald hengepikk?)
  Hvis det er sant at du er helsefagkonsulent burde din leder gitt deg sparken for lenge siden. Du er åpenbart ikke rett person til å arbeide med syke mennesker. Jeg er også forbannet på slike jævla drittsekker som skriver og snakker om oss syke på denne måten. Vet du hva det vil si å ha smerter hele døgnet? Nei det tror jeg ikke
  Nå vil slike som deg også ta fra oss våre skattepenger også? Dra til helvete Harald

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

   Slett
 3. Jeg er helt enig med Harald H, han sier det høyt det vi andre tier med. Stå på Harald H

  SvarSlett
 4. Enig med Harald. Dette kan ikke lenge fortsette og må stoppes. Fjern hele uføretrygden og heller la oss småbarnsforeldre få nyte godt av disse pengene til barna våre så vi kan reise på ferieturer og kjøpe oss en sikker familiebil. Uføre får se til å finne seg arbeid når trygden blir borte eller sulte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så du ønsker at uføretrygden vår skal brukes til dyre luksus ferieturer og dyre biler for dere som er så heldige å være friske til å arbeide? Men vi skal gå rundt med pappbeger å tigge penger? Du er i likhet med Harald som ikke forstår at vi med sykdom ikke klarer å arbeide full stilling men det nytter vel ikke å snakke med deg om

   Slett
 5. Harald du kan umulig være helsefagkonsulent men bare en liten dritt. Du har ikke bakkekontakt og vil hvis du skulle bli en av oss fort oppdage at vi ikke har det så bra som du skriver. Jeg unner ingen sykdom men deg gjør jeg det med. Håper du blir så syk og funksjonshemmet at du ikke kommer deg ut av senga på egenhånd og må ha hjelp til å tørke deg i ræva etter du har vært på dassen

  SvarSlett
 6. Jeg blir kvalm og trist når jeg leser hva slike som Harald tror om oss. Hvis vi klarer oss noenlunde selv, ta en tur på kafe for å møte venner så mener du at vi er friske nok til å jobbe? Nå vil du også ta fra oss skattepenger vi får igjen for dette under du oss ikke at vi kan få en god sommer med mer penger enn å måtte spare på alt og bli hjemme for den lille trygden gir ikke rom for noe ferietur. Tilslutt så vil du at vi som er avhengige av tekniske hjelpemidler at dette skal vi betale høye egenandeler for å få lov å bruke så livet vært blir lettere å leve. Hvis du tror vi koser oss når vi må sitte i rullestol hele tiden må du nok tro opp igjen. Jeg har forslag til deg, lån deg en rullestol og bruk den i en måned og etterpå skriver du leserbrev om hvordan du opplevde tiden som rullestolbruker og funksjonshemmet

  SvarSlett
 7. Bare et LITE P.S,,,vi uføre betaler nå like mye skatt som en som er så heldig å klare å jobbe.OG,,,jeg bytter gjerne bort min kroniske sykdom om noen vil ha den :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

   Slett
  2. Kommentarene er slettet i henhold til straffelovens paragraf 7

   Slett