Nett-Magasinet

tirsdag 26. april 2016

De små barnaLeserbrev

Sitter her på nettet og ser bilder av små barn som ligger på stranden, de fikk aldri kjenne friheten av å komme til Europa. Det kalde vannet tok dem der ute på havet da båten de satt i fikk problemer. Det er helt forferdelig at dette skjer anno 2015. Glade lykkelige barn med sine foreldre i båten på vei til friheten og et bedre liv, så skjer det noe og de små barna havner hjelpeløse i vannet som tar dem vekk fra båten og sine foreldre.

Regjeringen i Norge krangler om småpenger for å hjelpe disse små barna og deres foreldre. Her er det pengene først og ikke at man skal først hjelpe så betaler vi det dette koster etterpå.

Jeg og min ektefelle har tvillinger på 10 år, jenter, vi har i det siste tenkt oss den tanken at tenk om dette var oss på flukt over havet og plutselig faller våre barn i havet og blir borte. Vi kan derfor lett sette oss inn i deres foreldre sted og deres skrekk når de små barna forsvinner i vann massene.

Vår bønn som foreldre er at la de små barna komme seg trygt over havet, la dem få kjenne friheten uten et land i krig og smerte. La dem komme til Norge, glem hva dette vil koste, hjelp dem så betaler vi etterpå de utgiftene.

Familie på 4

Innsender av leserbrev ønsket å være anonym
Redaktør Kristine.