Nett-Magasinet

fredag 13. mai 2016

Jakten på kjærlighetenArtikkel
Alle som er single drømmer om en partner som man kan være sammen med og dele livet sitt med. Men å få seg partner som medlem på disse singelgruppene på facebook er like lett som å vinne full pott i Eurolotto.

Hvis flere av disse menn og kvinnene hadde sluttet med sine skyhøye krav til en ny kjærest så hadde også flere funnet seg en partner. Det å begynne å kreve alt mulig av en fremtidig partner skremmer bort mange. På singelgrupper er det første man ser på profilbilde noe som er forståelig men å kun bruke bilder for å plukke ut en eventuelt ny partner blir for snevert i lengden. Bilder sier ingenting om hvordan en person er eller oppfører seg mot andre.

”Jeg søker en partner som er kjekk og pen og som elsker å gå / løpe lange turer” Det er ikke kjærest denne personen ønsker seg men en turvenn som hun eller han vil vise frem når man er ute på sine lange turer.
Kjekk og pen kan jo bety mye men hvis det er utseende man skal være sammen med vil slike personer brenne seg stygt før eller senere i et forhold.

Så har vi personer som har en eller annen form for funksjonshemning. Disse personene blir skjøvet tilside på singelgrupper for slike personer vil man ikke ha som kjærest. For funksjonshemmede som ikke er i stand til å gå lange turer eller bruker rullestol blir automatisk stemplet som helt hjelpeløs og som trenger bistand til alt mulig og damer vil ikke bli slave på livstid ettersom de selv skriver. Fordommer mot funksjonshemmede florer som brann i knust tørt gress på enkelte singelgrupper. Damer med helsefaglig utdannelse er de verste man kan komme borti på singelgrupper. De tror de vet alt om funksjonshemmede og stempler en slik person automatisk som helt hjelpeløs.

”Fy faen å stygg du er” Denne meldingen var det noen som fikk tilbake som svar da han hadde sendt PM til aktuell dame han ønsket å bli bedre kjent med. Ei dame som sender ei slik melding sier mer om henne enn den som får den.

Det med høye krav til partneren gjør at mange forblir single hele livet for å finne drømmemannen eller drømmekvinnen er vanskelig å finne på singelgrupper og på kontaktsider på nettet.

Redaksjonen har fått inn flere henvendelser om slike single kontaktsider som fins masse av på nettet. Vi i redaksjonen har vært inne på flere av disse kontaktsidene får å gjøre vår egen vurderinger. Vi har konkludert med at dette er rene svindel sider der de som eier disse sidene sitter selv å svarer på mld som sendes til det aktuelle medlemmer man ønsker kontakt med. Når man får samme svar på mld av to helt ukjente som bor på hver sin kant av landet sier det seg selv at dette er samme personen som sitter og svarer på mld.

Disse sidene har ikke månedlig medlemskap men du må betale en sum for hver melding man sender. Prisen ligger ofte på fr kr 20 til kr 50 pr mld. Og da gjøres det alt mulig for å holde det betalende medlemmet så lenge som mulig inne på sin side. Vi vil derfor advare mot slike sider der man må betale for hver mld for dette er mest sannsynlig ren svindel.

Redaksjonen gjorde flere søk på bildene på disse sidene og fikk opp bilder som ikke tilhører den som søker kontakt med menn. Bilder som kommer fra erotiske sider for å få flest mulig til å bite på agnet når de ser ei pen halvnaken (eller naken) dame som søker kontakt.

På flere av disse sidene kan man betale svarmeldinger med mobilen i form av sms. Ikke gjør det for da kan mobilfakturaen bli enorm stor når den skal betales. Og da har du heller ingen kontroll på hvor mye de egentlig tar som betaling for sine tjenester.

Redaksjonen har også sett på noen rådyre erotiske kontaktsider der månedsprisen har ligget på kr 1000-1500 pr mnd. Det er lett å bli medlem men å stoppe betalingen er veldig vanskelig, for da kreves det at man må sende en faks til Sveits eller Frankrike for å komme seg ut ellers trekkes månedsprisen rett det visakortet de har betalingsinformasjonen fra. En av disse sidene krevde også en oppsigelsestid på 2-to mnd for å komme seg ut.

Konklusjonen blir at slike sider med rådyr betaling og betaling pr mld bør man holde seg langt unna. Det eneste som skjer er at din bankkonto blir slank og noe kontakt med den søte nakne kvinnen du har skrevet til vil aldri møte deg fordi hun er bare en falsk person som vil tjene penger på å leke med deg.