Nett-Magasinet

lørdag 11. februar 2017

10 uhyggelige spådommer for verden i 2025Flere er allerede i ferd med å bli sanne.
For ganske nøyaktig ett år siden kom analyseselskapet Strategic Forecasting (Stratfor) med ti spådommer for de neste ti årene, der de beskriver en verden som er ganske så annerledes enn den vi lever i nå.

Og kan det være slik at Stratfor får rett i sine dystre spådommer? Ett år inn i det tiåret de skulle beskrive, er flere ting ganske tydelig iferd med å skje allerede

Les mer HER LINKEN

Tegnene på at det finnes liv på andre planeterDen russiske multimilliardæren Yuri Milner har innledet et samarbeid med den verdenskjente britiske astrofysikeren Stephen Hawking for å gå på romvesen-jakt.

Les mer HER LINKEN

Iran kritiserer Vesten, men hyller SverigeLandet har et godt rykte i vårt folks øyne.
Sveriges statsminister Stefan Löfven besøker denne uken Iran, og mottar i den forbindelse skryt fra landets øverste og åndelige leder, tidligere president ayatollah Ali Khamenei.

Khamenei, som har vært øverste leder i Iran siden 1989, sa lørdag at USA og de vestlige landene ses på med mistenksomhet i Midtøsten på grunn av deres innblanding i regionen.

Les mer HER LINKEN

Jakter mystisk «Harald Hitler» i nazi-diktatorens fødebyFlere innbyggere i tettstedet Braunau am Inn, nær grensen til Tyskland, har observert den mystiske mannen som tilsynelatende utgir seg for å være Hitlers dobbeltgjenger. 

Les mer HER LINKEN

Hundrevis av illegale innvandrere arrestertGuadalupe García de Rayos (35) er en av de hundrevis av papirløse innvandrerne som denne uken er blitt arrestert og deportert til Mexico. Hun hadde vært 21 år i USA.

Les mer HER LINKEN

Hijabdømt frisør truer med å ta revy til rettenHijabdømte Merete Hodne truer med å gå rettens vei om ikke Løgnaslaget, som kaller henne «Nazifrisøren fra Bryne», ikke fjerner det i forestillingen sin.

Les mer HERLINKEN