Nett-Magasinet

tirsdag 12. april 2016

Hjelpe hele Afrika i Norge?Leserbrev
Kongen har helt rett vi kan ikke ta i mot alle fra Afrika for å hjelpe dem til et bedre liv her i Norge. Men dette er klart at mange ikke forstår. Skal lille Norge hjelpe hele verden? Nei vi får først hjelpe våre egne først før vi begynner med hjelp til alt som renner over Norges grensen og tigger om å få bli her.

De som kommer hit til lille Norge klager på alt mulig og da sitter vi igjen med tanker at disse menneskene må ha det mye bedre der de kommer fra og vi burde sparke dem ut av Norge på første flyet som går.

Først må vi hjelpe våre egne de fattige og syke før vi begynner med å skal hjelpe mennesker som kommer hit som lykkejegere for å snylte på vårt velferdssystem.

Mange av våre egne som bor på sykehjem får ofte servert mat som ser ut som gris mat mens disse asylsøkere får rene luksusmaten av staten Norge. Dette er ikke rettferdig ovenfor våre egne at de skal behandles som dritt mens asylsøkere skal behandles som gjester og få meget god mat og boliger.

Våre egne syke og fattige får ikke hjelp med penger eller bolig av Nav, men disse som kommer inn her får alt servert på gullfat. Det er rett og slett helt jævlig hvordan vi behandler våre egne opp mot disse asylsøkerne.

Politikere på Stortinget må snart begynne å høre på oss, flertallet når vi skriker ut at Norges grenser må stenges for alle som ikke har noe i vårt land å gjøre og da tenker jeg ikke på turister men slike mennesker som ønsker å utnytte våre velferdsordninger.

Nå har vår fantasiske innvandringsminister foreslått og bestilt telt som bolig til disse som velter inn over våre grenser. Dette er etter vårt syn meget godt tilbud og da vil vi anbefale at dette teltet plasseres på søppeltomta på Grønmo i Oslo så disse mennesker ikke tror de har kommet til luksus og velger heller å reise hjem etter en tids opphold på Grønmo.

Det er etter vårt syn to grupper som kommer til å kjøre økonomien i grøfta her i landet og det er asylsøkere og de uføre. Noe må gjøres med disse gruppene som det bare er utgifter med. Men det som gjøres er vel at staten Norge heller øker skatten vår for å få på disse udugelige gruppene kan fortsette festen sin her i landet.

Irene J.
Innsender av leserbrevet ønsket å være anonym
Redaktøren

1 kommentar:

  1. Irene, du burde virkelig skamme deg. Du vil at asylsøkere skal bo på ei søppeltomt så de blir lei og reiser hjem. Hvis du måtte rømme Norge på grunn av krig, hvordan ville du ha likt å bli henvist til et telt som sto på søppeltomta?

    SvarSlett