Nett-Magasinet

torsdag 27. oktober 2016

Jobb eller ingen penger

Leserbrev som redaksjonen har mottatt på mail.Dette med at regjeringen innfører arbeidsplikt for sosial klienter er meget bra tiltak. Få disse late personene i jobb fortest mulig, men dette skulle også gjøres med de med uføretrygd.

Ikke kom å fortell meg at alle de uføre er for syke for å jobbe, la oss si at det er 1-2% som er for syke for å jobbe og resten på 98% er bare late som bare utnytter hele trygdesystemet vårt. Dette får vi skattebetalere svi for med høy skatt på vår inntekt.

Derfor etter vår vurdering så bør regjeringen også få innført arbeidsplikt for de late uføretrygda. Man kunne ansette dem i stat, kommune og hos private der de kunne jobbe for sin trygd med jobbtid fra kl 7 til 15 hver dag og kun få 2 ukers sommerferie. De som ikke hadde tatt i mot tilbudet fikk klare seg selv uten gratis penger i postkassen hver måned.

For oss er det klart at det må bli slutt på at disse såkalte syke personene skal gå hjemme å kose seg på våre skattepenger. Noe er totalt galt med systemet når det er så lett å få denne trygden bare for å innbille legen at man har fått en påstått sykdom.

Jeg har en slik person som nabo her i blokka jeg bor. Jeg forstår ikke hvordan en slik person som ser helt frisk ut kan i det hele tatt ha fått innvilget uføretrygd. Jeg har sett henne sitte på kafé om dagen og at hun kommer hjem med pose fra vinmonopolet. Slike personer tåler jeg ikke ansiktet på og det har jeg fortalt til henne mange ganger hva jeg mener om henne. Hun bare ler av meg før hun bare går videre.

Her må jeg jobbe og slite hver eneste dag mens hun kan sitte å nyte livet med mine skattepenger, fy faen sier jeg.

Emma
Oslo, Grorud.

Innsender ønsker å være anonym og det har redaksjonen innvilget
Redaktør Kristine

3 kommentarer:

 1. Hvis du synes det er så ILLE å jobbe, synes jeg du skal innta V stillingen og bruke gull gruva som din skaper har gitt deg. God bedring

  SvarSlett
 2. EMMA
  Jeg syns virkelig synd på din nabo som har et sånt svin som deg til nabo. Du eier ikke empanti for andre enn deg selv. Du burde stå i gapestokken naken hele dagen på et offentlig sted så folk kunne se deg slik du er en meget ondskapsfull kvinne

  SvarSlett
 3. Hun som har skrevet dette har ikke noe greie på hvordan man får uføretrygd. Det er ikke bare å gå til legen for å lyve for å få trygd.
  Jeg er lege så jeg vet at det som skrives her med å få trygd ikke er lett nå som det var før. Hold deg til fakta Emma når du skal skrive om de uføre. Husk at du kan bli det du også

  SvarSlett