Nett-Magasinet

mandag 2. mars 2020

Favoritt sykepleieren nr 2


Skrevet på en annen blogg 25.09.2019

I kveld kom min sykepleie favoritt nr 2 til meg. Jeg hadde ringt HSP vakttelefon å gitt beskjed at hun måtte låse seg inn selv da jeg skulle legge meg litt på senga fordi jeg sliter med rygg og leddsmerter i dag. Jeg tok med meg en gammel mobil som jeg hadde fylt opp et stort minnekort med musikk på og puttet øre plugger inn i ørene så jeg hørte ikke at hun kom inn men det gjorde katta min som vekket meg.

Hun er veldig stille, rolig og meget dyktig i sin jobb som sykepleier. Jeg har ingenting å klage på at hun har gjort for meg. Har aldri sett henne sur eller gretten på den lange tiden hun har vært innom meg siden jeg slapp ut av sykehuset første gangen i slutten av desember 2018.

Favoritt sykepleierne nr 1 og 2 er de jeg kommer til å savne mest når teamet jeg er i blir borte. Jeg har bestemt meg for lenge siden at når teamet blir borte blir jeg det også fra HSPs kjøreplan.

Det er nesten ikke igjen arbeidsoppgaver til HSP hos meg og de få som er igjen tar min private personlige assistent over fra den dagen jeg melder meg ut fra den kommunale tjenesten.

Skrevet av: Svein Olav Skaug Aarum
Ansvarlig eier  Nett-Magasinet.No

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar